Varza calita de post

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 27 Mar 2012 | 18401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza dulce potrivita
  • 2 cepe
  • 1 lingura bulion
  • sare, piper
  • marar
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita de post:

- se toaca varza si se freaca cu sare pt a se inmuia si a-si lasa zeama la fiert

- se caleste ceapa in 3-4 linguri ulei si putina apa si cand ceapa s-a inmuiat bine se adauga bulionul diluat in putina apa

- se mai lasa cateva clocote apoi incepem sa adaugam varza putin cate putin pana se incorporeaza cu ceapa si bulionul

- se pune capacul si se lasa pe foc amestecand din cand in cand pana se inmoaie bine varza

- se adauga sare, daca mai este nevoie, piper si mararul tocat marunt

- se mai lasa putin pe foc 5 min si este gata mancarica

- se serveste cu mamaliguta sau paine de casa si ardei iute

Este delicioasa! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinte cu cartofi, la tigaie